Fitnes Centar Atom Ant

Postavite ciljeve...

Pre početka treninga treba odrediti inicijalno stanje, da biste mogli definisati ciljeve koje želite postići i odrediti vrstu treninga kojim ćete te ciljeve ostvariti.

Obratite se stručnoj osobi. Prodiskutujte sa trenerom o svojim željama i mogućnostima. Trener mora uzeti u obzir Vašu trenutnu kondiciju, zdravstveno stanje, godine, spadate li u rizičnu grupu (krvni pritisak, povrede, porodična istorija bolesti).

Ako započinjete sa vežbanjem a stariji ste od 40 godina, ili niste potpuno sigurni u svoj zdravstveni status, obavezno uradite lekarski pregled. Na osnovu svih dostupnih podataka trener će Vam odrediti aerobne vežbe, učestalost, trajanje i intenzitet treninga tj. preporučeni puls ili trening zonu.

...pa odaberite:

- samostalni trening

- vođeni trening

- personalni trening

Treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu zaduženi su za nadzor i vođenje treninga u našem fitnes centru.

Njihovi stručni saveti

pomoći će Vam da pravilno izvodite određene vežbe, efikasno izgubite višak kilograma i masnih naslaga, kao i da formirate mišiće na željenim delovima tela.

I zapamtite

Ako je osnovna motivacija za vežbanje skidanje viška kilograma, ne opterećujte se rezultatima koje pokazuje vaga. Pravu sliku daju ogledalo i garderoba. Mišićno tkivo teže je od masnog tkiva, pa će Vam vaga u početku svakako prikazivati da ste teži nego pre.